Het Yoga Dieet

In balans met voeding & leefstijl voor jouw type body & mind

Heb je interesse in onderwerpen als voeding, yoga, gezondheid, mindfulness of ayurveda? Heb je weleens het idee dat de westerse eetgewoonten sterk zijn afgedreven van onze natuur? Wil je weten hoe je op een meer natuurlijke manier, maar wel aangepast aan jouw wensen en leefstijl, kunt werken aan een gezonder eetpatroon? Dan is het Yoga Dieet voor jou. In het Yoga Dieet vind je een verfrissende bron van adviezen over gezond eten en leven geïnspireerd door ayurveda, yoga en mindfulness.

FoodRebel diëtist, gezondheidswetenschapper en lifestyle coach Coline Schoonbeek heeft het Yoga Dieetboek geschreven en geeft ook Yoga Dieet voedingsadvies & lifestyle coaching.

Welk type ben jij? Lively Yellow, Flamy Red of Gentle Green?

Volgens ayurveda, ‘het zusje van yoga’, heeft iedereen een eigen persoonlijkheid waarbij verschillende adviezen horen. De drie types van het Yoga Dieet krijgen verschillende adviezen wat betreft voeding en leefstijl. Wil je meer inzicht krijgen in jouw type persoonlijkheid en welke voeding en leefstijl daar het beste bij passen? Wil je leren hoe je beter in balans komt en blijft? Wil je leren bewuster en meer mindful te eten en te leven, je vitaler te voelen en meer te genieten? 

Heb je specifieke klachten (zoals stress, darmklachten, vermoeidheid, overgewicht) en wil je hier dieper op ingaan? Wil je jouw eet- en leefgewoonten een boost te geven? Wil je hiervoor een persoonlijk advies van diëtist, gezondheidswetenschapper, leefstijlcoach en schrijfster van het Yoga Dieetboek Coline Schoonbeek?

Boek jouw consult (online of in de praktijk)!

We kijken naar jouw huidige eet- en leefpatroon en eventuele fysieke en mentale klachten. Je leert te eten en leven zodat je weer in balans komt en blijft. Zo leer je met behulp van het Yoga Dieet hoe je klachten in de toekomst kunt voorkomen of sneller aanpakt.

Aanmelden en meer weten?

De consulten worden vergoed vanuit het basispakket van alle zorgverzekeraars. De consulten kunnen zowel online plaatsvinden (met een beveiligde verbinding) als bij de FOOD MIND STUDIO, de praktijk van FoodRebel in Amsterdam. Je kunt je aanmelden met het aanmeldingsformulier.

Let op! Geef hierbij aan dat je komt voor het Yoga Dieet, dan houden we hier rekening mee.

Heb je vragen? Mail dan naar: info@hetyogadieet.nl  of kijk op de website: www.hetyogadieet.nl  Hier vind je ook leuke, informatieve blogs!