Mindfulness

‘Besteed liefdevolle aandacht aan jezelf’

We hebben bijna allemaal weleens te maken met stress, vermoeidheid, buikpijn, piekeren, onzekerheid, angst of overmatige controle. Deze klachten kunnen je flink in de weg zitten. Heb je last van negatieve gedachten, emotionele disbalans of gebrek aan rust en energie? Dan raden wij je aan om een mindfulness training te volgen.

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een methode waardoor je meer inzicht krijgt in je mentale en emotionele functioneren en hoe je hier bewust en vriendelijk mee om kunt gaan. Door een mindfulness traject word je je bewuster van je innerlijke wereld en functioneren. Je krijgt inzicht in jouw gedachten, je gevoelens, je emoties en je lichamelijke sensaties en leert loslaten wat jou tegenwerkt. Een mindfulness training biedt je de handvatten om bewust en zelfredzaam met jouw binnenwereld om te gaan. Je leert daarmee de oorzaak van jouw klachten kennen en vriendelijke aandacht te geven waardoor je deze zelf kunt behandelen en verminderen. Dit zorgt voor meer (be)grip, stabiliteit en vertrouwen.

Dit traject is echt iets voor jou als…

  • Je behoefte hebt aan meer aandacht voor jezelf.
  • Je inzicht in, en begrip wilt krijgen van jouw innerlijke functioneren en hoe je dit kunt verbeteren.
  • Je meer grip wilt ervaren en beter wilt leren omgaan met gedachten en gevoelens.
  • Je bereid bent om praktische handvatten te integreren in je dagelijks leven en per dag 30 minuten te reserveren voor het doen van oefeningen.

Interesse in mindfulness?

Maak gerust gebruik van een gratis kennismakingsgesprek om te bespreken of deze behandeling bij jou past. Stuur een e-mail naar kim@foodmindstudio.nl en we nemen contact met jou op.

Kosten Mindfulness traject

Het tarief bedraagt 90 euro per sessie van 1,5 uur. Het basistraject bestaat uit minimaal 5 sessies.