Speciale behandelingen

Naast de reguliere dieetconsulten bieden wij extra’s in de vorm van een aantal speciale behandelingen. Het uitgangspunt van de behandelingen is niet perse gericht op genezing van ziekte. Ze dienen als een verrijking van hoe je naar gezondheid kijkt en sluiten mooi aan bij onze allround visie over food, mind en body waarbij voeding onze belangrijkste verbinding vormt.

ONLINE SUPPORT

De wereld is aan het veranderen en dat vraagt mentaal en emotioneel veel van ons. We worden nog meer dan voorheen uitgedaagd in het loslaten van stress om een goede balans en zelfzorg te behouden. Het doel van ONLINE SUPPORT is je op een toegankelijke en veilige manier thuis te begeleiden in lastige omstandigheden om gezond om te leren gaan met jezelf.

Food & Mind

Een combinatie traject van 8 weken waarbij parallelsessies bij cognitieve gedragstherapeuten en diëtisten worden gevolgd. Het doel hiervan is om belemmerende voedingsgewoonten zoals emotie-eten en eetstoornissen aan te pakken.

Mindfulness

Daarnaast verzorgen wij ook een Mindfulness training ‘besteed liefdevolle aandacht aan jezelf’. De sessies binnen deze training dragen bij aan klachten zoals stress, buikpijn, negatief zelfbeeld of angst (overmatig piekeren, controle behoefte).

Gecombineerde Leefstijl interventie

De BeweegKuur is een gecombineerde leefstijl interventie (GLI), gericht op het realiseren van  gezondheidswinst voor mensen vanaf een matig gewichtgerelateerd gezondheidsrisico. Een combinatie van bewegen, gezonde voeding en gedragsverandering staat centraal. 

Yoga Dieet

Heb je interesse in onderwerpen als voeding, yoga, gezondheid, mindfulness of ayurveda? Wil je weten hoe je op een meer natuurlijke manier, maar wel aangepast aan jouw wensen en leefstijl, kunt werken aan een gezonder eetpatroon? Dan is het Yoga Dieet voor jou. In het Yoga Dieet vind je een verfrissende bron van adviezen over gezond eten en leven geïnspireerd door ayurveda, yoga en mindfulness.