Speciale behandelingen

Naast de reguliere dieetconsulten bieden wij extra’s in de vorm van een aantal speciale behandelingen. Het uitgangspunt van de behandelingen is niet perse gericht op genezing van ziekte. Ze dienen als een verrijking van hoe je naar gezondheid kijkt en sluiten mooi aan bij onze allround visie over food, mind en body waarbij voeding onze belangrijkste verbinding vormt.

Food & Mind

Een combinatie traject van 8 weken waarbij parallelsessies bij cognitieve gedragstherapeuten en diëtisten worden gevolgd. Het doel hiervan is om belemmerende voedingsgewoonten zoals emotie-eten en eetstoornissen aan te pakken.

Online Mindtraining

Lukt het maar niet om duurzaam je gedrag te veranderen? Wil je meer grip op jezelf? Is het tijd om doelen te stellen zodat je jouw doelen gaat behalen? Wil je meer inzicht in een belemmerend patroon waardoor dit steeds niet lukt? Maak dan naast je diëtetiek consulten gebruik van de toegankelijke online mindtraining om coach van jezelf te worden!

Mindfulness & Ademwerk bij PDS

Daarnaast verzorgen wij ook een Mindfulness training ‘besteed liefdevolle aandacht aan jezelf’. De sessies binnen deze training dragen bij aan klachten zoals stress, buikpijn, negatief zelfbeeld of angst (overmatig piekeren, controle behoefte).