Onze professionals

FoodRebel is in 2018 opgericht vanuit de ambitie om met de juiste voedingszorg en daarnaast aandacht voor mentaal en fysiek welzijn, een bijdrage te leveren aan een gebalanceerde leefstijl waarbij vitaliteit en genieten voorop staan. De diëtisten van FoodRebel zijn professionals met elk haar eigen specialisaties. Hierdoor kunnen zij naast allround, ook heel specialistisch te werk gaan. 
Om onze visie ten goede te komen werken we nauw samen met onder andere hoogwaardige fysio- en gedragstherapeuten. De professionals waar binnen de praktijk mee samen wordt gewerkt kijken verder dan hun vakgebied en hebben een holistische blik.

Tijdens de dieetbehandeling starten we met een intakegesprek waarbij we kennismaken en alle relevante gegevens bespreken (zoals klachten, voedingsgewoonten, leefstijl). Vervolgens stellen we een behandelplan op en brengen wij een advies uit. Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de voortgang van de behandeling. Elk persoon, elk lichaam en elke situatie is uniek, daarom geldt voor ieder persoon een advies op maat. Tijdens de behandelingen besteden wij extra aandacht aan lifestyle coaching met behulp van adviezen over bijvoorbeeld sport, ontspanning en leefritme.

Nancy te Hoven heeft in 2018 FoodRebel opgestart. Nancy helpt mensen zich beter in hun lichaam te voelen, zichzelf goed te voeden (zowel mentaal als fysiek) en te leren genieten van een gezonde levensstijl. Ze geeft begeleiding bij o.a. overgewicht, diabetes, eetstoornissen en chronische ziektes.

Spreekuur op dinsdag en woensdag

Marloes Worm

Marloes begeleidt met name mensen met allergieën, spijsverteringsklachten, kinderen en sporters. 

“Het menselijk lichaam heeft me altijd al gefascineerd. Ieder lichaam is uniek en heeft een persoonlijke aanpak nodig.
Mijn aanpak is direct en kritisch, maar ook met veel humor en begrip voor wie jij bent.”

Spreekuur op dinsdag, donderdag en zaterdag

Coline Schoonbeek

Coline geeft begeleiding bij o.a. zwangerschap, diabetes, eetstoornissen en PCOS. Daarnaast geeft zij Ayurvedisch voedingsadvies.

“Ik had altijd al een bijzondere interesse in gezonde voeding, en heb me dan ook binnen mijn vakgebied veelzijdig ontwikkeld.  Ik ben daarnaast getraind in yoga, mindfulness en ayurveda. ”

Spreekuur op dinsdag, en donderdagochtend.

Wendy van Doorn

Wendy geeft begeleiding bij darmklachten, PCOS, emotie-eten maar ook voedselovergevoeligheden, overgewicht of ondergewicht.

“Ik ben van mening dat iedereen zijn of haar eigen lichaam het beste kent. Daarom schrijf ik je niet graag iets voor maar denk ik echt met je mee.”

Spreekuur op maandag

Kim Oostendorp

Kim ondersteunt -waar nodig- onze diëtisten als mindfulness based cognitive therapeut.

“Ik help jou de werking van de mind beter te begrijpen. Je zal meer inzicht en grip krijgen op de patronen die jou tegenwerken. Uiteindelijk zal je bewust, in balans en doelgericht je leven gaan leiden zodat je het beste uit je leven haalt.”